Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hasmenés közben miért leszek...

Hasmenés közben miért leszek rosszúl?

Figyelt kérdés

Amiota az eszem tudom,mindig baj volt az emèsztésemmel,van h 4,5napig nincs székletem.Nagyon ritkán mikor már èrzem h nem birom tovább annyira kellemetlen..csak szaporodik bennem és èrzem h feszit de semmi inger h meginduljon,akkor beveszek egy hashajtot.De ez tènyleg nagyon ritka ugyanis nem szeretek gyògyszerhez folyamodni inkább kivárom a 4 napot. Kb 3 èvvel ezelőtt kezdődött h mikor nagynehezen megszülök erős görcsök kisèretèben olyan rosszul leszek h ugy èrzem ott a vèg.Lever a vìz,szèdülök,elhomályosodik minden majd addig a pillanatig mig totál kiürülök tudok várni ès lezuhanok a földre majd muszáj ott feküdnöm egy darabig.

Van esetleg valaki aki hasonlo tüneteket produkál hasmenés közben?

2016. nov. 13. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

Ez a gyógyszer mellékhatása lesz.

Én a helyedben elmennék orvoshoz,akár magánúton és megpróbálnék megoldást találni erre a dologra.

Étel allergia teszted volt már?

2016. nov. 13. 16:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Kb 7 éves koromban voltam allergia teszten.Igazából akkor a tojást mutatták ki amit azóta is tudok enni,csak puffadok tőle.De viszon ha ananászt vagy kivit eszek akkor halál!!!Leáll a bélműködésem,és jön ez a hasmenéses szitu :(
2016. nov. 13. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez sok emberrel van így. És attól van,hogy a nagy erőlködéstől a has kitágulnak az erek,oda gyűlik a vér és ezért kevesebb jut az agyba. Ott ezért oxigénhiányos állapot lép fel. Ez okozza a panaszaidat. Ilyenkor igyál vizet,az megemeli a vérnyomásodat.
2016. nov. 13. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!