Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti mindennap használtok...

Ti mindennap használtok hónalj stiftet?

Figyelt kérdés
Szinte ti is mindennap reggelente iskola előtt vagy munkába menés előtt reggelenként be kenitek a hónaljatokat izzadásgátló stiftel vagy golyós izzadásgátlóval ?

2016. nov. 11. 23:59
 1/2 savanyújóska ***** válasza:

Attól függ. Anno használtam, nekem a zselés jobban bejött, mert, nem morzsolódik/törik darabokra, cserébe mindig vissza kell egy picit tekerni, hogy ne folyjon. (F, egyébként) Most sima aeroszolt használok, abból viszont ilyen izzadásgátlós cuccot, legalábbis egész hatékony, meg napközbenre is van nálam.

Nem tudom pontosan mire vonatkozotta a kérdésed, de röviden, igen, minden reggel (legalább) dezodorálok, és anno használtam stiftet is (golyósat nem), de nekem az volt a legkényelmetlenebb. (És a zselés volt a legjobb kényelem/hatékonyság arányban.)

2016. nov. 12. 00:24
 2/2 A kérdező kommentje:
aha köszi erre gondoltam :)
2016. nov. 12. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!