Az anyajegy jó valamire? Vagy csak úgy van, és nem "csinál" semmit?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 19:05
1/5 anonim válasza:
Miért,mit csinálna szerencsétlen? Nem fog kimenni kapálni, ha erre gondolsz XD Mindjárt leborulok a székről, annyira röhögök! XD
Na de most komolyan: a tiéd csinál valamit? Mert az enyém nem... Viszont ha alszom, akkor lehet, hogy lemászik rólam és elmegy anyajegytalálkozóra, aztán reggel részegen hazajön és visszamászik a helyére :D (Persze én ezt nem tudhatom, mert alszom... és különben is: ki veszi észre, hogy hiányzik egy?) XD
2/5 A kérdező kommentje:
Én meg a válaszodon röhögtem egy jót XD Tényleg tetszettXD Úgy gondoltam, hogy van-e valami haszna? Pl a szemöldök arra jó, hogy ne folyjon az izzadság a szemünkbe.
2010. ápr. 28. 19:24
3/5 anonim válasza:
Az első vagyok :) Örülök, hogy jót nevettél :D
Szerintem nincs semmi haszna (bár néha dísznek jó) :D
4/5 anonim válasza:
Pigment mutáció okozza, és kifejezetten nem jó semmire. Viszont hátránya van. Az anyajegyes bőrt mindenképpen óvni kell az UV-sugaraktól (naptej), mert sajnos könnyen melanómává válik. Akinek sok van, és kiállóak is, annak érdemes évente felkeresni bőrgyógyászt, hogy ne legyen semmi baj. Bármi egyéb kérdésre anyajegyekkel kapcsolatban szívesen válaszolok, van benne tapasztalatom :D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :3
2010. ápr. 29. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!