Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Érdemes lenne altatóval...

Érdemes lenne altatóval "szórakoznom"?

Figyelt kérdés

Itt a hétvége és gondoltam amúgy is nagyon fáradt vagyok nem igen tudok aludni 10-12 órát mert felkelek ha büdi a szájam ( ez nálam kényszeresség, tehát lüke vagyok :D )

Arra gondoltam, ha már úgy is van altatóm, kipróbálom, mert aludnék végre egy jót.

De félek attól, hogy mondjuk ágyba végezném el a szükségleteimet. Most már vagy 5 órája nem ettem s ittam, direkt ezért. Csak megkérdezem, hogy megtegyem e, mert komolyan nem tudok aludni 7 óránál többet... :(

2016. nov. 11. 20:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem neked volt felírva akkor semmiképp! Bár egy szem altatótól nem végzed a bajaidat az ágyban. - ezt csak megjegyeztem, de továbbra sem javaslom az altatót.

Próbálj homeopátiás készítményeket, ezek vény nélkül kaphatóak és nem áll fen a rászokás.

2016. nov. 11. 20:48
 2/2 TR75 ***** válasza:

Nem lesz ilyen gond, ha attól tartasz. Valószínűleg amúgy is inkább olyan hatású az altatód, hogy az elalvást segíti, nem az átalvást. Szóval beveszed, 10-15 perc alatt K.O., de nem biztos, hogy alszol tőle 12 órát.

Az alvásnak nem csak a hossza számít, hanem a minősége is, szóval egy mély és pihentető 6 óra több, mint 10-12 felszínes.

2016. nov. 11. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!