Édesanyám cavinton forte tablettát szed. Szedhető ez a készitmény este altatóval?
A kezelés ideje alatt szedett egyéb gyógyszerek:
Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.
Feltétlenül mondja el orvosának, amennyiben alfa-metil-dopa tartalmú készítményt, véralvadásgátlót ill. ritmuszavarra előírt szert szed.
Altatót nem ír de mivel elég sok gyógyszerel összeegyeztethetetlen én megkérdezném a dokimat vagy a gyógyszerészt a patikában.
Régi a kérdés, de fontos.
Nekem most írták fel. Neten található tájékoztatót elolvastam, és bizony a körzeti / háziorvosomat kikérdezem.
Mert valami szívritmuszavart is ír. Aki kiírta ezt nekem, nem kérdezett erre rá. Igaz én meg erről nem is beszéltem, nem tudtam hogy a szakorvosnál is fontos lenne.
Nem ijedek meg, mindenféle futás nélkül is, bizony úgy érzem kalapál ott belül. Ki akar ugrani.
Azt mondták még ami fontos : Ha nem tudnék aludni, hagyjam abba.
Nekem is van más bogyóm ami mellett kiírták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!