Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vajon mitől fájhat a keresztcs...

Vajon mitől fájhat a keresztcsontom illetve alatta is?

Figyelt kérdés

Ilyen szúró érzés, már egy napja így van és annyira fájdalmas, hogy már fájdalomcsillapítót is be kellett vennem. Nem tudom mi lehet az oka, nem ütöttem meg. Ha tudjátok, légyszi írjátok le, hogy szerintetek mi lehet ez és mit tudok tenni ellene. Előre is köszönöm a normális válaszokat!

/L

2016. nov. 11. 17:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Pedig az izom a legegyszerűbb. 14 évesen az ember még azt hiszi, az egészség örök és kimeríthetetlen, és a betegség csak olyan dolog, amitől egy hétig nem kell iskolába menni, aztán elmúlik nyomtalanul. Idő kell, amíg rájön, hogy ez nem így van, de van, ami addigra már késő lehet. Én gyógymasszőr vagyok, tudok fájdalmat csillapítani, és van fogalmam az egészség alapjairól. De azt m, hogy ha ennyire nem tudod, mi a baj, akkor jobb orvoshoz menni, mert ennek tényleg nagyon-nagyon sokféle oka lehet. Beszélj a szüleiddel, és menj el a háziorvoshoz. Lehet, hogy azt fogja mondani, ez csak a növekedésed miatt van, vagy valami rossz tartás. De lehet, hogy talál más okot. Mi bajod lehet, ha elmész? Tartasz valamitől?
2016. nov. 12. 09:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Hétvénén nincs orvos, de mondtam, hogy hétfőn majd elmegyek. De a tartásommal nincs probléma es már 1,5 éve maximum 1 centit nőttem és már nem hiszem, hogy fogok, szóval ezt is kizárnám. Én is azt hittem először, hogy az izom, de nem vagyok benne biztos
2016. nov. 12. 09:55
 13/15 anonim ***** válasza:
No majd írd be, mit mondott, kíváncsi vagyok.
2016. nov. 12. 10:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Okés, én is az vagyok. De inkább arra, hogy hogyan múlasztják el, mert már nagyon kellemetlen, ülni se tudom rendesen
2016. nov. 12. 11:25
 15/15 A kérdező kommentje:
*tudok
2016. nov. 12. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!