Ki hogyan kúrálja a nátháját?
Itt náthára gondolok, mert szerintem egy erősebb betegséggel egyértelmű, hogy mindenki orvoshoz megy, vagy ha nem is, de otthon mindenképp gyógyszert szed.
Tudom, volt már hasonló kérdést, itt engem most az érdekel, kb. milyen arányban vannak, akik rögtön gyógyszerhez nyúlnak, és kb. mennyien maradnak a természetes módszereknél?
Az is érdekel, ti mennyire tartjátok "nagy" betegségnek a náthát? Mert az emberek egy része egy kis orrfújással is orvoshoz megy, de vannak (például engem is úgy neveltek), akik isznak egy-két teát, infráznak, de egyébként legyintenek a bajra (ahogy látom, nem kapnak sűrűbben szövődményeket).
Én elmentem orvoshoz és azt javasolta, amit eddig is csináltam: vitamin, sok tea, ágymeleg.
Én amúgy a lefekvés előtti aspirin-c-re esküszöm és a hagymára, vagy ha valaki nem szereti megenni, akkor hagymatea. kb 3-4 nap alatt túl is szoktam lenni rajta, addig viszont ki se mozdulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!