Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék hízni? Sehogy...

Hogyan tudnék hízni? Sehogy sem vagyok képes rá.

Figyelt kérdés
Elsősorban kezdeném azzal, hogy 2013-2014 környékén 50kg felett voltam. Mindössze 155cm vagyok, és mára már csak 41kg. Itt leginkább a sok idegeskedés játszott közre, hisz a legapróbb dolgokon is képes vagyok idegeskedni. Természetesen próbáltam ezen változtatni, de nem sikerült. Valaki esetleg tudna bármi tippet, hogy hogyan tudnék hízni? Szeretnék, mégsem tudok! Belenézek a tükörbe, és teljesen negatív véleménnyel vagyok magamról. Sokak szerint magasságomhoz képest jó az alakom, hisz alacsony vagyok, de mégis nagyon vékonynak látom magam. Szeretnék ezellen tenni. Kérlek titeket, normális válaszok keretében segítsetek nekem. Sajnos magammal szemben a negativitásom határtalan.

2016. nov. 7. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mást tenni, mint többet enni.
2016. nov. 7. 16:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Az étvágyam kifejezetten jó, sokszor eszek a nap folyamán. Van, hogy egyszerre sokat, van, hogy egyszerre keveset, de mégis sokszor. Semmi látszata nincs.
2016. nov. 7. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!