Szerintetek nagy baj lehet? (fül orr gége téma)
Sziasztok!
19/L
A helyzet az,hogy a múlt hétfőn bedugult a fülem,és mintha kissé allergiás lettem volna...úgy éreztem,pedig valami megfázás kerülgetett.Kamillás gőzöléstől jobb lehet,fújni kellett az orromat,mert folyt.Egy darabig ki is tudtam fújni,de utána nem akart kijönni az istenért sem,és bedugult tőle az orrom.
Azóta csak annyi volt,hogy fájt tőle a fejem néha,elég kellemetlen kicsit feszítő érzés volt a fejemben.
Most ismét bedugult a fülem,nagyon rossz,mert a fejem megint feszít,az orromat kell fújni,pedig nem vagyok megfázva...kérdem én,szerintetek arcüreggyulladás vagy mi?
Végülis már második hete van ez így,a fülem olyan furcsa,tompábban hallok rá,és ráadásul rossz érzés is....de nem fáj a fülem.
Holnap megyek orvoshoz,de azért szeretném tudni,hogy ti szerintetek mi lehet?
Csak normális válaszokat várok,előre is köszönöm.
Egyáltalán nem fáj a fülmosás??Vagy ha az orrból?
Mert igazából ettől nagyon félek.
Most kamilláztam,és sokkal jobb,kamillás gőzölős
Köszönöm rendesek vagytok.A kamillás nagyon jót tett neki,de ettől függetlenül fáj a fejem...szóval...
meg a fülem is furcsa,meg a homlokom is fáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!