S. O. S.! Azthiszem beszakadt a dobhartyam. Segitene vki?
Eppen tisztitottam a fulem,amikor valahogy hirtelen hozzaertem a fultisztitohoz a vallammal.Nagyon beutottem,es nagyon faj.Mindent probaltam mar,ketsegbe vagyok esve.Olvasgattam es vszinu h az en dobhartyam is beszakadt,mert ha befogom az orrom es fujok akk olyan erzesem van mintha a fulembol ereszkedne ki a levego.Nalunk az orvos nagyon rossz iylen szempontbol,mert honapokkal utana lehet idopontot kapni.Kerlek segitsetek,nagyon felek es nagyon faj!!!
14/L
10.: Más kérdés, hogy szégyen, hogy egy hónapig (vagy több, mint egy hónapig) kell betegen tengődnöd, mire szakorvoshoz jutsz és az eredmény újabb két hét. Azért én megértem a türelmetleneket.
Továbbá a szerencsétlen beteg nem tud mit tenni, ha fáj neki és nagyon rosszul van, péntek este van, bizony beül a kocsiba és bemegy az SBO-ra. Nekem tudtak segíteni, egy az, hogy kizárták ultrahanggal és röntgennel a komolyabb bajt, kettő, tudtak adni olyan gyógyszert, amitől, legalább időlegesen jobban lettem.
Ha csak az ügyeletre megyek, ott adnak egy pirulát és megnyugtatnak, bírjam ki hétfőig...
Vagy ők is hívnak egy betegszállítót és SBO.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!