Eséllyel elkaphattam?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy barátnőm szobatársa vasárnap estét végig hányta és ment a hasa. Barátnőmnél ugyanez a betegség tegnap este kijött. Mennyi esély van rá, hogy elkaphattam? Konkrétan nem érintkeztünk csak egymás mellett ültünk fél napot kb. iskolában. Ma kicsit furcsa a gyomrom.. de igazából rá is vagyok parázva. Neten olvasta azt láttam, hogy akkor kapható el főleg ha hányó egyénnel egy légtérben van az ember. Barátnőm akkor még nem hányt amikor találkoztunk. Valamivel esetleg meg tudod előzni még?2016. okt. 26. 14:31
1/2 A kérdező kommentje:
*tudom
Elnézést.
2016. okt. 26. 14:32
2/2 anonim válasza:
A túlzott idegesség és az, hogy az elkapásának esélyén törpölsz, már önmagában elegendő, hogy hasonló tüneteket produkáljon.
Általában az ilyen betegségeket, úgy lehet a leginkább elkapni, ha olyan tárgyakat fogunk meg, amivel a fertőzött érintkezett pl. kilincs.
Szerintem nincs okod túlreagálni dolgot.
Koncentrálj arra, hogy étkezés előtt mindig moss kezet és minél kevesebbet érintkezz a fertőzöttekkel, mind közvetve, mind közvetlenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!