Állandó hányinger, miért?
Már másfél hete szűnni nem akaró hányingerem van, néha olyan mintha üres lenne a gyomrom. Akármit eszek ugyan úgy megmarad. (Próbáltam diétát)
Általában üléskör jobban előjön, akkor rosszabbul érzem magam. Voltam orvosnál adott haspuffadás ellen valamit, beutalót ultrahangra és vérvételre. Ultrahangom teljesen negatív, vérvételt még nem tudom. Nem hinném hogy pszichés dolog.
Vírus vagy fertőzés kiderül a vérvizsgálatból? Egyetemre járok és nem tehetem meg, hogy állandóan hiányozzak, ha meg be is megyek az óra feléig bírom ki, mert mindig rám jön az az érzés mintha elhánynám magam mindjárt.
Van egy gyógyszer amit szedek minden nap (Inerta), mivel bőrgyógyász ezt írta fel. De ezt már 5 hónapja szedem és sose volt gond. Ezt is szüneteltettem hátha az a baj, de nem.
Próbáltam gyömbért reszelni és úgy megenne, próbáltam kamilla teát, citromfű teát, de nem javul.
Sose volt gondom a tejes lisztes cucokkal.
Amúgy nagyon hirtelen jött rám a dolog, az egyik órán lettem rosszul. Az előtt 5 perccel még nem éreztem semmit.
Ultrahangon ez nem látszódott volna, hogy gyulladásom van??
Nagyon remélem, de már nagyon elhúzódik :(
Vettem már be Béres ProBio 6 -ot, ez segítene rajtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!