Létezik olyan, hogy egy anyajegy megváltozik de természetes módon?
Figyelt kérdés
Szóval adott egy anyajegy ami megváltozik pl: kitüremekdő lesz,de a színe se fura,és szabályos kör alakja van,és már jó pár hónapja ugyan olyan.Szóval arra vagyok kíváncsi,hogy megváltozhat-e egy anyajegy úgy,hogy nem rákosodik el.2016. okt. 24. 23:54
1/3 anonim válasza:
Létezik ilyen, de ha változik egy anyajegy, azonnal bőrgyógyászhoz menj ellenőrzésre (ez pár pillanat, csak megnézi alaposan egy nagyítólencse alatt), mert rákosodás is lehet.
2/3 anonim válasza:
Letezik, de attol meg kell nezetni. Nekem is van egy, amit meg szoktam nezetni, mart szokott noni, de sosincs vele semmi baj. Meg fel is ajanlotta a doki, hogy lekapjak a sebeszeten, ha zavar, mert ez mindig noni fog. Az oldalamon van 0,5-1 cm atmeroju, o a kis problemas. De evente kontrollra kell jarnom.
3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj olyan helyen van amit nem szívesen akarnék most mutogatni bőrdokinak.Több hónapja ugyan úgy néz ki,semmi nem változik rajta.
2016. okt. 25. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!