Mi a jó ég lehet ez? Csak egy új anyajegy? Megijeszt.
Tegnap este fürdés előtt láttam először, azt hittem, hogy csak egy kis seb, kicsit megkapartam de néztem meg jobban, el is felejtettem.
Ma megint megláttam és megnéztem jobban. Először azt hittem kullancs de szerintem ez nem az. Próbáltam kicsit óvatosan kaparni de nem jön le. A melleim alatt majdnem középen.
Itt közelebbről:
Tudom, hogy szőrös, most ne azt nézzétek :D
Mi ez szerintetek? Nem fáj, nem viszket meg semmi csak úgy vettem észre, hogy megláttam.
19/L
Nézesd meg bőrgyógyásszal, nehogy véletlenül melanomát elhanyagolj. (Ha véletlenül az lenne, akkor leszedik.)
Holnap kérek időpontot csak az a baj, hogy általában 1 hónapot kell várni. Az késő lenne szerintetek?
Amúgy a képen nagyobbnak látszik de élőben olyan pici, hogy alig észrevehető. Kicsit félek, hogy tényleg melanoma... Nagyon nem lenne jó :(
Kicsit talán megnyugodtam. Addig kerestem amíg nem találtam valamit és ahogy nézegettem ez nem fekete hanem olyan mintha vér lenne benne, vagyis ilyen nagyon sötét vörös. Találtam olyat, hogy éranyajegy van angioma. És szerintem ez hasonlít ra:
Állítólag ártalmatlan. De azért kérek egy időpontot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!