Nagyon berugtam tegnap. Egész nap hányok. Mit tegyek hogy jobb legyen a gyomrom?
Igyál citromos vizet, esetleg egyél egy kis húslevest.
Ne aggódj, jobb lesz most már, nekem is ennyire csúnyák szoktak lenni a másnapok, ha nagyon sokat iszom, legközelebb majd figyelj rá, hogy ne igyál ennyit vagy összevissza. :)
Pirítós és citromos tea.
És remélhetőleg tanultál az esetből. Ahhoz, hogy jól érezd magad, nem kell annyira berúgni, hogy másnap papot kelljen hívni.
Virsli, kis mustárral, kenyérrel, teával leöblítve, majd egy kiadós alvás (de minimum fekvés, kevés mozgással). Nekem ez a tuti recept, de a pirítós és/vagy franciasali, húsleves, főzelékek is jók. Kerüld a fűszereset, főleg a csípőset/borsosat, és a sósat/cukrosat (fűszeres megterheli a gyomrod, a sós/cukros pedig tovább dehidratálja az alkoholtól amúgy is dehidratálódott szervezeted).
Gyakran ne rúgj be, és főleg ne ennyire, mert az nem csak a gyomrodat, hanem szinte minden belső szervedet keményen megterheli, elsősorban a májadat és a vesédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!