Bakteriális fertőzés?
Sziasztok!
Csütörtökön voltam a háziorvosnál, mert fájt a torkom. Azt mondta, hogy garatgyulladás. Akkor még a torokfájáson kívül nem volt más panasz, így nem kaptam rá semmit. Tegnap éjszaka alig tudtam aludni úgy folyt az orrom, illetve köhögtem. Mára az orromból esetenként sárgás zöldes orrváladék, ha nagyon jól köhögök akkor enyhén sárgás váladékot köhögök fel, de az ritka, ma talán 2x volt ilyen. Lázam nincs, nem feküdtem vele, este korán lefeküdtem az elmúlt 2-3 napban, mert nem jól éreztem magam. Szerintetek hétfőn célszerű elmenni a háziorvoshoz megint, vagy túldramatizálom?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
A torkom csak köhögéskor fáj, amúgy már nem. Meg szédültem délután. Csak a váladékok miatt vagyok bizonytalan, hogy hétfőn visszamenjek-e a dokihoz.
Amúgy fokozottan iszom a mézes citromos teát, igyekszem nem hideget enni inni, szedem a C vitamint erőteljesen, gargalizálok. Tantum Verde szopogatótablettát használok. Kamillával pedig inhalálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!