Nem tudok kakilni, mit tegyek? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Már 2 napja nem megy. Érzem hogy kell,de ha probálkozom nagyon fáj...Mit tehetek??(És nem is merem jobban erőltetni mert nagyon fáj,és nem tudom miért...??? Segitsettek2016. okt. 20. 18:48
1/7 anonim válasza:
Igyál szenna teát,vegyél be hashajtót,vagy használj kúpot.Elég sok lehetőség van
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a kommented...Igen már vettem be hashajtot...igazábbol az van hogy érzem hogy kell meg hogy jonne de nem merem nyomni...mert fáj...és hátnem tudom mit csináljak...mármint ha erossen probalom nyomni akkor érzem hogy jonne de nem nyomom tovabb mert faj.....segitsettek
2016. okt. 20. 18:58
3/7 anonim válasza:
Mikor vettél be hashajtót,mennyit és mit?
4/7 A kérdező kommentje:
Guttalax hashajtót...És hát olyan 2órája vehettem be....
2016. okt. 20. 19:07
5/7 anonim válasza:
Akkor az majd hajnalban fog hatni,addig légy türelmes
6/7 anonim válasza:
2 napja, micsoda tragédia! 3-4 nap sem gond még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!