Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mehnyakrakbol indulhat ki...

Mehnyakrakbol indulhat ki gyomorgorcs, gyomorfajas, hanyas? TOBBI LENT!

Figyelt kérdés

Az orvosom megallapitotta 2 hete hogy mehnyakrakom van... Multheten voltam vizsgalaton majd csak jovoheten kell megint visszamennem.. Viszont 4 napbol 2 napot hanytam es 4 napja gorcsol, faj a.gyomrom... Attol felek hogy a daganat atterjedhetett oda..ez lehetseges?? Dokim szabadsagon van szerdaig..

Nem tudok hozza visszamenni.

2016. szept. 23. 21:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogyan állapította meg? Cytológiát csinált? Mi lett pontosan az eredménye?
2016. szept. 23. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem, viszonyt ha nőgyógyászati az ok, lehet terhesség vagy fertőzés.

Én nemi úton kaptam fertőzéseket, amikből nemi panaszok mellett májgyulladásom is lett, és ez volt a tünete nekem is.

2016. szept. 23. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez inkább a stressz miatt van.

Ha korai stádiumban vagy, akkor nincsenek még ilyen tünetek.

2016. szept. 23. 21:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha P4 a cytológia,akkor az azt jelenti,hogy a tumor csak a méhszájat érinti és nincs áttét még a környező nyirokcsomókra sem. Ha ilyen az eredményed,akkor biztosan nincs áttéted a gyomorba sem. A gyomorpanaszodat okozhatja a stressz miatti gyomornyálkahártya gyulladás,de főleg,ha hasmenésed is van,akkor vírus (most épen járvány van).
2016. szept. 23. 21:37
 5/10 A kérdező kommentje:
IV stádiumban vagyok sajnos....:(
2016. szept. 23. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Így azért már másabb a helyzet. Hogyhogy ilyen későn derült ki? Hiszen már korán okoz aggasztó tüneteket a rák.
2016. szept. 23. 22:02
 7/10 A kérdező kommentje:

Sajnos 2 olyan dokit fogtam ki akik a huvelyi verzesre azt mondtak hogy hormonalis rendellenesseg vagy felfazas..szinten a felfazas volt a vese es medence fajdalomra is a valasz...

Folyasomra meg az egyiknek az volt a valasza hogy idezem " nem kell fuvel faval szexualis eletet elni es akkor nincs fertozes" masik azt mondta huvelygombam van...utanna kezdtem egyre faradekonyabb lenni es rakerdeztem.. Azt mondta a doki biztos azert mert sokat dolgozom es keveset pihenek...de ezt nem hittem el mert szinte ilyen faradekonysag sosem volt rajtam... Utanna olvastam a tuneteknek es akkor ilyedtem meg nagyon es kerestem fel egy magandoki... Neki elmeseltem hogy miket mondtak ezekre a tunetekre.. Hat 5 percig tatva maradt a szaja...

Ugyhogy ennyi az en kis tortenetem :)

2016. szept. 23. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! Akkor sajnos valóban lehet bármi. Viszont ne várd meg az orvosodat,mert a panaszaidat addig is lehet csökkenteni akármi is okozza.
2016. szept. 23. 23:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Hàt ez durva!Nemnis értem mire vàrnak még??Két hete megvan a diagnózis,és mégkésőbb mész vissza..Miért nem kezdenek el kezelni gy műteni?Nekem méhtestràkom volt,de amint megtusdtuk a szövetant,két hét múlva műtöttek is.Minnél hamarabb.
2016. szept. 24. 06:32
 10/10 anonim ***** válasza:
hogy vagy?
2016. szept. 30. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!