Mehnyakrakbol indulhat ki gyomorgorcs, gyomorfajas, hanyas? TOBBI LENT!
Az orvosom megallapitotta 2 hete hogy mehnyakrakom van... Multheten voltam vizsgalaton majd csak jovoheten kell megint visszamennem.. Viszont 4 napbol 2 napot hanytam es 4 napja gorcsol, faj a.gyomrom... Attol felek hogy a daganat atterjedhetett oda..ez lehetseges?? Dokim szabadsagon van szerdaig..
Nem tudok hozza visszamenni.
Nem, viszonyt ha nőgyógyászati az ok, lehet terhesség vagy fertőzés.
Én nemi úton kaptam fertőzéseket, amikből nemi panaszok mellett májgyulladásom is lett, és ez volt a tünete nekem is.
Szerintem ez inkább a stressz miatt van.
Ha korai stádiumban vagy, akkor nincsenek még ilyen tünetek.
Sajnos 2 olyan dokit fogtam ki akik a huvelyi verzesre azt mondtak hogy hormonalis rendellenesseg vagy felfazas..szinten a felfazas volt a vese es medence fajdalomra is a valasz...
Folyasomra meg az egyiknek az volt a valasza hogy idezem " nem kell fuvel faval szexualis eletet elni es akkor nincs fertozes" masik azt mondta huvelygombam van...utanna kezdtem egyre faradekonyabb lenni es rakerdeztem.. Azt mondta a doki biztos azert mert sokat dolgozom es keveset pihenek...de ezt nem hittem el mert szinte ilyen faradekonysag sosem volt rajtam... Utanna olvastam a tuneteknek es akkor ilyedtem meg nagyon es kerestem fel egy magandoki... Neki elmeseltem hogy miket mondtak ezekre a tunetekre.. Hat 5 percig tatva maradt a szaja...
Ugyhogy ennyi az en kis tortenetem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!