Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyomorfájás! Érdekesen, miért...

Gyomorfájás! Érdekesen, miért lehet?

Figyelt kérdés

Savas szoktam lenni, de érzékeny is pár ételre a gyomrom, amiket muszáj ennem, mert egészséges. Mostanában érzem inkább hogy savas, lehet nagyon beettem ebből-abból.. megvan már hogy mit teszek ellene, ezért sosem szokott ezzel gond lenni, de most valamiért már egy ideje fáj. Olyan, mintha kicsit légszomjam lenne.. vagyis mintha ki lenne fáradva.. de szó szerint olyan. Régebben volt már ilyen, de elmúlt.. emlékszem.. de már azt nem, hogy mitől lehetett.

És még az a nagyon fura, megmagyarázhatatlan, hogy úgy nyomják a gyomrom a melltartók, hogy ha olyan helyen voltam és nem tudtam megigazítani, úgy éreztem mindjárt elájulok.. és nemrég voltak ilyen alkalmak... lehet hogy ezért terhelődött meg annyira a gyomrom, hogy most már ha összegörnyedek nagyon fáj, ki kell húzzam magam. De azt sem értem, hogy nyomhatnak így a melltartók, amikor soha az életben nem volt ezzel problémám!!!!

Ja most eszembe jutott, hogy mostanában volt úgy pár alkalommal hogy egy napig (sőt volt hogy 3 napig is) szinte semmit nem ettem, utána pedig hirtelen sokat... mennyi idő kell vajon hogy helyre jöjjön??

2015. márc. 7. 21:39
 1/1 A kérdező kommentje:
Ja és ugyanaz a melltartó is nyom, amivel 3 évig semmi baj nem volt! Bár eredetileg szerintem egy másik nyomta el és azóta ez is.. de lehet hogy a gyomrommal van valami és bármilyet veszek fel, nyom... :(
2015. márc. 7. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!