Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit kéne szednem? Mit tudnék...

Mit kéne szednem? Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám, a stresszel kapcsolatos. 16 éves vagyok, és nagyon sokat stresszelek a suli miatt, és a családom miatt is. Nevelőszülőkkel élek, és nem valami rózsás itthon az élet. Már több éve depresszióval küzdök... Több pszichológusnál jártam, és már sok ember mondta, hogy fogadjam el magam, ne nézzek állandóan a hátam mögé, azaz ne gondolkodjak mindig a múltamon... De ez nem mindig könnyű. Próbáltam különböző teákat, relax gyakorlatokat, de nem vállt be semmi sem. Nagyon hamar felkapom a vizet, és nem tudom min levezetni a dühömet... Nincs önbizalmam se, mert kövér vagyok. Van esetleg valami gyógyszer, vagy bármi, amivel még próbálkozhatnék? Utálom már, hogy nem tudok boldog lenni, és utálom azt, hogy mindenki azt mondja, hogy én nem is akarok jobban lenni, ami nem igaz... :(
2016. okt. 16. 21:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Edzéssel meggyógyulhatsz.
2016. okt. 16. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!