Fáradtság, zsibbadtság, koncentrálási zavar, álmatlanság. Egyre nehezebben viselem, néha fizikai fájdalmaim vannak a fáradtságtól. Altatót kell szednem, hogy kipihenjem magam. Mit lehet tenni? Mitől lehetnek, ha a lenti dolgok rendben vannak? 38/F
Rendszeres általános egészségügyi szűrésen veszek részt, így ezeket tudom:
Vérnyomás, pulzus rendben. EKG, belgyógyászati vizsgálat rendben. Vérképem rendben. Emelkedett koleszterin szinten kívül nincs egyéb. Külön pajzsmirigy vizsgálatok, elemzések rendben. Nagyon figyelek a megfelelő folyadékbevitelre és táplálkozásra. Hétköznap egyszer másfél órát focizok, ha lehet hétvégén is. Stresszes munkahelyet lecseréltem 2 éve. Nem érzem magamat stresszesnek, depressziósnak. Vitaminokat, cseppeket, egyéb homeopátiás dolgokat próbáltam. Semmi hatás nem történt. Kávétól, energia italtól még kellemetlenebbül érzem magam. Régebben sokat sportoltam, jó erőnlétem van.
Eddig az orvosoktól nem kaptam tanácsot. Azt mondták egészséges vagyok és kb. mosolyogva a vállamra csapnak.
Köszönöm a válaszokat.
Utána nézek a bogyónak.
Érdekelne a véleménye, ha valakinek hasonló tapasztalatai vannak, vagy voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!