Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ilyen körömbenövéssel mit...

Ilyen körömbenövéssel mit lehet tenni? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

12 éves fiamnak többször benőtt a nagylábujján a körme,de nem vészesen,eddig mindig ki tudtam vágni neki,úgy,h nem is fájt és nem is vérzett,v ilyesmi.

Most viszont egy hete szenvedünk vele,ugyanis kivágtam,amennyire lehetett,sőt úgy tünt,mintha be sem lenne nőve.Valami viszont csak van ott,ugyanis be van dudorodva neki,ami még vörös is,valamint picit gennyes is.Főleg egész napos cipőhordás után látszik,h jött belőle cucc.(Bocsánat)Járás közben nem fáj neki,de ha hozzányúlok,igen.Már áztattuk,fújtam aloe spray-vel,meg bőrfertőtlenítővel,de semmi haszna.Sebésztre kell vinni?Mit csinálnak vele ha oda viszem?

Kérlek segítsetek!

2010. ápr. 25. 23:22
 1/1 anonim ***** válasza:
79%

Én hallottam egy olyan módszerről h paradicsom szeletet tesznek rá, ami elvileg kiszívja a gennyet belőle, de ez csak ideiglenes megoldás (már ha tényleg működik).

Jobb ha elviszed a sebészetre. Nekem csináltak már olyat, simán kívágják, ha nagyon durva akkor érzéstelenítik. Azt nem mondom, hogy nem tud fájni, de ki lehet bírni. Egyébként az egészet meg tudod előzni ha megfelelően vágjátok le mindig a körmét, majd érdeklődj a sebészeten.

2010. ápr. 25. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!