Gyógyszer kiürülését segíti a sok vízivás?
Figyelt kérdés
Antibiotikumot kaptam 2 napja, és brutál mellékhatásai vannak. Szívdobogás, belső remegés, szédülés.
Ha sok vizet iszom, előfordulhat, hogy előbb kiürül a szervezetemből? Mit tehetek még?
2016. okt. 16. 14:18
1/6 anonim válasza:
A szívdobogás mióta mellékhatás? :D
2/6 anonim válasza:
Gondolom ugy ertette, hogy eros szivdpbogas erzes, ami valoban nagyon kellemetlen. Igen, segit, illetve ha eszel rendesen. Kajaval meg jobban urul, de persze a viz a legfontosabb.
3/6 anonim válasza:
Igen, igyál minél több szénsavmentes folyadékot (legjobb a mentes ásványvíz), napi 4-5 litert is megihatsz. A víz segíti a méreganyagok kimosását a szervezetből.
4/6 A kérdező kommentje:
Istenem, csak egyszer ne találna meg egy trollkodó. Ti erre izgultok?
A 2. és 3. válaszolónak köszönöm!
2016. okt. 16. 16:49
5/6 anonim válasza:
Ne haragudj nem trollkodtam csak furcsán fogalmaztál és elnevettem magam :) Nem tudtam hogy a szívedre veszed. Bocsi
6/6 A kérdező kommentje:
Na jó, azért a szívemre nem vettem. ;)
2016. okt. 16. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!