Azt szeretnem kerdezni hogy halottam ha kretat eszel belazasodsz. De pontosan mennyit kell enni ehhez? Egyaltalan hasznal? Az ok amiert szeretnek belazasodni hogy most kiakarok kerulni egy kinos szitubol es hagyni leulepedni egy kicsit.
Figyelt kérdés
#betegség #Belázasodás
2016. okt. 16. 09:55
1/3 anonim válasza:
Nekem egyszer sikerult belazasodnom tole demar nememlekszem menyit vettem be. VISZONT! nagyon ilyesztő volt, kozel negyven fokos lazam volt
1 heten at ami nemtul normalis. Szerintem kohogj parat ha bemakarsz suliba menni vagy mond hogy faj a fejed
2/3 A kérdező kommentje:
Tavaly nagyon sokat hianyoztam a faj a fejem miatt es ezert mostmar lazasnak kell lennem h itthon maradthassak. Nagyon koszi a valaszt
2016. okt. 16. 11:06
3/3 anonim válasza:
Régen működött, most már a krétákat is más összetevőkből állítják össze, szóval nem igazán működik, vagy ha igen, kórházba is kerülhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!