Nektek mi a véleményetek arról, hogy az emberek sokszor jobban megbíznak a Googleben, mint az orvosukban?
Teljesen megérthető... a legtöbb orvos szakbarbár, kapkod, nem hallgatja meg a beteg panaszait csak felír valamit és kész... én is neten kutakodva jöttem rá hogy milyen szervi bajaim vannak és ezt magánorvosokkal és további vizsgálatokkal igazoltattam is. Az internet a jövő és remélem egyszer eljut az emberiség arra a tudásszintre hogy orvoshoz se kelljen fordulni, csak beküldeni elektronikusan a panaszokat, esetleges mintát és max vérvételre,műtétekre menni. A legtöbb betegség már most megoldható lenne orvosi érintkezés nélkül.
Arról nem is beszélve hogy a legtöbb sztk-s orvos mennyire tájékozatlan, nem veszik komolyan a beteget, amíg nincs brutális, gyakran visszafordíthatlan baja... az egészség megőrzésén kéne lennie a hangsúlynak, nem megvárni amíg nagyobbra fordul a baj - hasztalan gyógyszereket és kenőcsöket írnak fel, hogy minél jobban lehúzzanak anyagilag... szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!