Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha egy zsebkendőt a szám elé...

Ha egy zsebkendőt a szám elé teszek, és fújok rá parfümöt és belélegzem, milyen bajom lehet tőle?

Figyelt kérdés

Öngyújtó gázt akatam ko próbálni, csak nem tudom, hogy lehet abbol a gázt kiszívni..ha valaki leírná hálás lennék.

( lehet beteges kérdés de azt akarom hogy kórházba kerüljek egyéb okok miatt)

2016. okt. 15. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Mondjuk fogsz egy láncfűrészt, és levágod vele az egyik lábad combközépből, akkor tuti, hogy kórházba kerülsz. Feltéve ha időben kiér a mentő. Ezért jobb, ha valamelyik kórház közvetlen közelében hajtod végre a mutatványt.
2016. okt. 15. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyébként meg nem parfümös zsebkendő kellene a szád elé, hanem egy jó fostos klozetpapír.
2016. okt. 15. 14:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Magadtól vagy ilyen vicces, vagy valaki fogja közben a kezedet?:)

Ha a válaszra nem válaszolsz akkor ne írj ide.

2016. okt. 15. 14:51
 4/7 A kérdező kommentje:
*kérdésre
2016. okt. 15. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
56%

a mai szintű egészségügynél nem javaslom a kórházba kerülést a parfüm belélegzéstől meg semmi bajod nem lesz....

szerintem gyökér vagy szimplán a öngyújtógáztól nagyobb mennyiségben meg is lehet halni.....

2016. okt. 15. 14:56
 6/7 A kérdező kommentje:

Ha meghalnek se lenne semmi. Legalabb nem ereznem tobbet azt amit nap mint nap.

Gazt hogyan lehet belelegezni?

2016. okt. 15. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Magamtól vagyok ilyen vicces, nem kell hozzá, hogy fogják a kezem.

Viccet félretéve: az öngyújtógázt, meg a nitrohígítót, meg a hasonló dolgokat felejtsd el, mert iszonyatos pusztítást végeznek. A tested nem a barátod, ha valamit elkövetsz ellene, kegyetlen bosszút fog állni érte. Miért szeretnél kórházba kerülni? Mi a probléma? Miért nulla az életkedved? Kórházban lenni annyira nem jó dolog egyébként, hidd el. Én megjártam a poklot, és tudom, hogy a szarból is tudni kell fölállni, mert az élet nem játék, nincs "újra dobhatsz". Ha gondolod írd meg privátban, mi a gondod, hátha saját tapasztalataim által tudok segíteni.

2016. okt. 15. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!