Ha egy zsebkendőt a szám elé teszek, és fújok rá parfümöt és belélegzem, milyen bajom lehet tőle?
Öngyújtó gázt akatam ko próbálni, csak nem tudom, hogy lehet abbol a gázt kiszívni..ha valaki leírná hálás lennék.
( lehet beteges kérdés de azt akarom hogy kórházba kerüljek egyéb okok miatt)
Magadtól vagy ilyen vicces, vagy valaki fogja közben a kezedet?:)
Ha a válaszra nem válaszolsz akkor ne írj ide.
a mai szintű egészségügynél nem javaslom a kórházba kerülést a parfüm belélegzéstől meg semmi bajod nem lesz....
szerintem gyökér vagy szimplán a öngyújtógáztól nagyobb mennyiségben meg is lehet halni.....
Ha meghalnek se lenne semmi. Legalabb nem ereznem tobbet azt amit nap mint nap.
Gazt hogyan lehet belelegezni?
Magamtól vagyok ilyen vicces, nem kell hozzá, hogy fogják a kezem.
Viccet félretéve: az öngyújtógázt, meg a nitrohígítót, meg a hasonló dolgokat felejtsd el, mert iszonyatos pusztítást végeznek. A tested nem a barátod, ha valamit elkövetsz ellene, kegyetlen bosszút fog állni érte. Miért szeretnél kórházba kerülni? Mi a probléma? Miért nulla az életkedved? Kórházban lenni annyira nem jó dolog egyébként, hidd el. Én megjártam a poklot, és tudom, hogy a szarból is tudni kell fölállni, mert az élet nem játék, nincs "újra dobhatsz". Ha gondolod írd meg privátban, mi a gondod, hátha saját tapasztalataim által tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!