Mitől dagadhatott fel a szám?
Figyelt kérdés
Reggel így keltem,hogy kb. a 2x-re nőtt a felső ajkam.Ez az első alkalom..és nem tudom mitől,vagy hogy mit csináljak vele.Előre is köszi a válaszokat:)2016. aug. 22. 07:11
1/3 anonim válasza:
Nekem is szokott ez lenni néha. Minta botoxolva lenne, olyan :D
Szerintem vérnyomás miatt.
2/3 anonim válasza:
Első vagyok, csak még reggel van. :)
Ha nagyon zavar, borogasd, de elmúlik majd hamarosan. Legalábbis nálam úgy szokott lenni, hogy ébredés után pár óra múlva lemegy. Ha nem jön elő gyakran, szerintem nem olyan nagy probléma
3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen,pár óra múlva lement,még aznap furi volt a szám,de már azóta semmi.De még azóta sem tudom hogy mitől lehett.DE az is lehet hogy tényleg a vérnyomásom miatt...És köszi a válaszokat:333
2016. aug. 25. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!