Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Volt már valaki vállkattogássa...

Volt már valaki vállkattogással orvosnál?

Figyelt kérdés
Váll forgatásnál kellemetlen vagy fáj ha forgatom. Bizonyos szögben fekve nyomva szintén érzékeny. Régóta van ez. Jelent valamit?

2016. okt. 13. 14:40
 1/8 anonim válasza:
Nem, viszont nekem is kattog ha mozgatom, de semmi bajom sincs. Jó régóta folyik már ez a folyamat. Ugyanúgy a hüvelykujjammal illetve a térdemmel és nem utolsósorban a nagylábujjammal.
2016. okt. 13. 17:28
 2/8 anonim válasza:
Ez előző vagyok. Jut eszembe az ujjam miatt elmentem orvoshoz, és ilyen porckopás elleni gyógyszert írt fel. Ha gondolod menj el, max kapsz rá valamit és megmondják hogy miért van ez! :)
2016. okt. 13. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja, mindig azt írják fel, ha gőzük sincs, hogy mitől van.
2016. okt. 13. 19:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak mert fáj. Kenegetem Flektorral. Talán csak túlerőltettem.
2016. okt. 14. 09:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem még éjjelente is fáj, nem csak kattog. És van olyan mozdulat, hogy sírni tudnék a fájdalomtól. Voltam már dokinál, ráfogták, hogy megerőltettem. Ez már lassan 5 honapja tart és nem javul, hanem romlik. Főleg az éjszakai fájdalom
2016. okt. 14. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is kattog. Kör körösen forgatva főleg. Ez van. A bokám térdem kiskoromban is mindig kattogott, recsegett ahogy sétálltam fel le a lépcsőn, most is így van. Még megvannak a végtagjaim 24 évesen is. A fekvenyomálsról viszont leállltam, mert nem egészséges.
2016. dec. 16. 02:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem is a fekvenyomásnál volt érzékeny de csak a 45°-os kinyomásnál és csak a bemelegítő sorozatnál. Manapság már semmit se érzek.
2016. dec. 17. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem tartom jó dolognak a fekenyomást, aza művelet csinálja ki a legjobban a váll izületet.

Akkor inkább fekvőtámaszozok, az nehezebb.

Milyen porcvédőt szedsz?

2016. dec. 17. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!