Volt már valaki vállkattogással orvosnál?
Figyelt kérdés
Váll forgatásnál kellemetlen vagy fáj ha forgatom. Bizonyos szögben fekve nyomva szintén érzékeny. Régóta van ez. Jelent valamit?2016. okt. 13. 14:40
1/8 anonim válasza:
Nem, viszont nekem is kattog ha mozgatom, de semmi bajom sincs. Jó régóta folyik már ez a folyamat. Ugyanúgy a hüvelykujjammal illetve a térdemmel és nem utolsósorban a nagylábujjammal.
2/8 anonim válasza:
Ez előző vagyok. Jut eszembe az ujjam miatt elmentem orvoshoz, és ilyen porckopás elleni gyógyszert írt fel. Ha gondolod menj el, max kapsz rá valamit és megmondják hogy miért van ez! :)
3/8 anonim válasza:
Ja, mindig azt írják fel, ha gőzük sincs, hogy mitől van.
4/8 A kérdező kommentje:
Csak mert fáj. Kenegetem Flektorral. Talán csak túlerőltettem.
2016. okt. 14. 09:53
5/8 anonim válasza:
Nekem még éjjelente is fáj, nem csak kattog. És van olyan mozdulat, hogy sírni tudnék a fájdalomtól. Voltam már dokinál, ráfogták, hogy megerőltettem. Ez már lassan 5 honapja tart és nem javul, hanem romlik. Főleg az éjszakai fájdalom
6/8 anonim válasza:
Nekem is kattog. Kör körösen forgatva főleg. Ez van. A bokám térdem kiskoromban is mindig kattogott, recsegett ahogy sétálltam fel le a lépcsőn, most is így van. Még megvannak a végtagjaim 24 évesen is. A fekvenyomálsról viszont leállltam, mert nem egészséges.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem is a fekvenyomásnál volt érzékeny de csak a 45°-os kinyomásnál és csak a bemelegítő sorozatnál. Manapság már semmit se érzek.
2016. dec. 17. 14:50
8/8 anonim válasza:
Én nem tartom jó dolognak a fekenyomást, aza művelet csinálja ki a legjobban a váll izületet.
Akkor inkább fekvőtámaszozok, az nehezebb.
Milyen porcvédőt szedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!