Tachycardiám van. Ma voltam orvosnál?
Figyelt kérdés
Már vagy 1 hónapja folyamatosan 100 felett van a pulzusom.
Ma voltam háziorvosnál, aztán elküldött kardiológushoz.
Megnézte a szívemet, 106-os pulzus volt, vérnyomás 130/89
Nézett szívultrahangot,vérnyomást és minden mást. Azt mondta tökéletes a szívem működése,és azt mondta írhatna fel gyógyszert de 20 évesen még nem akarja hogy rászokjak ezért annyit mondott hogy majd helyre fog állni. Sportoljak.
Lehet ekkora pulzus az érettségi miatti stresszelés miatt?
1,5 hónapja pánikrohamom volt akkor besz**rtam nagyon. Mentőt is hívtunk mert 120as volt a pulzus.
Azóta nem tudok néha aludni a pulzus miatt.
De akkor rendbe jön igaz?
Tachycardia miatt nem állhat le a szív?
2016. jún. 22. 18:16
1/2 anonim válasza:
Nem áll le. Még a 120-as pulzus se aggasztó. Ha nagyon idegesít, a csukott szemed felső részét nyomjad meg elég erősen, de ne vidd túlzásba.
2/2 Annta válasza:
Nekem is van tachycardiám. Rohamokban jelentkezik. Olyankor 170 a pulzusom. Más tünetem nincs. Engem nem ijeszt meg. Majd elmúlik. Van, hogy sikerül elállítani: veszek egy nagy levegőt, bent tartom, majd nagyon lassan kifújom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!