Fülbelövést lehet elrontani?
Szia! Négy lőtt fülbevalóm volt és az első anno annyira hamar meggyógyult, hogy simán kedves taptam a többihez. A másodikkal jártam úgy, ahogyan te írod: sokáig borzasztóan szenvedtem vele, az egész fülem egy fájdalom, gennygóc volt a húsomban, csak imádkoztam, hogy ne nőjön rajta vadhús.
Aztán rászántam magam még kettőre, és azokkal sem volt baj. Akkor rákérdeztem a szakembernél, hogy ez hogy lehet, és azt mondták, ugyan elvileg el kell kerülniük az akupunktúrás pontokat és az idegvégződéseket füllövéskor, de néha ráhibáznak. Akkor lesz nagy szenvedés, mire begyógyul a sebed. Nálad is arról lehet szó, hogy rossz pontot találtak el, és a testednek hosszú idő ezt helyrehozni, begyógyítani...
Annyit tudok tanácsolni, légy kitartó, tisztítsd továbbra is, és ne vedd ki az orvosi fémet, rra senki nem allergiás, te sem!
Forgasd a fülit, tartsd tisztán (sebalkohol), és kamillázhatod is, ha pedig gennycsomót érzel a füled húsában (egy kemény göb), akkor dunsztot is tehetsz rá! nekem az kiszívta belőle a gennyet. Szinte egyik napról a másikra múlt el egyszer csak, és azóta panaszmentes vagyok!
Ne add fel, helyrejön!
fúú nekem kiskoromba úgy szúrta az orvos h hátul 2 lyuk volt.utánna rendesen be is gyulladt.:S
Áprilisba újraszúrattam mert benőtt és mostmár nincs vele gondom.5fülbim van=)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!