Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fülbelövést lehet elrontani?

Fülbelövést lehet elrontani?

Figyelt kérdés
Mi lehet az oka, hogyha már hónapok óta nem gyógyul be a fülem? Steril körülmények között lett kifúratva, orvosi fémből van a fülbevaló, rendesen tisztogatom, mozgatom, de így is gennyesedik, nem tudom másikra cserélni, mert fájdalmas a ki-és betétele.
2010. ápr. 25. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
valószínűleg még az orvosi fémet sem bírja a füled,elképzelhető,hogy elfertőzted.
2010. ápr. 25. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Négy lőtt fülbevalóm volt és az első anno annyira hamar meggyógyult, hogy simán kedves taptam a többihez. A másodikkal jártam úgy, ahogyan te írod: sokáig borzasztóan szenvedtem vele, az egész fülem egy fájdalom, gennygóc volt a húsomban, csak imádkoztam, hogy ne nőjön rajta vadhús.

Aztán rászántam magam még kettőre, és azokkal sem volt baj. Akkor rákérdeztem a szakembernél, hogy ez hogy lehet, és azt mondták, ugyan elvileg el kell kerülniük az akupunktúrás pontokat és az idegvégződéseket füllövéskor, de néha ráhibáznak. Akkor lesz nagy szenvedés, mire begyógyul a sebed. Nálad is arról lehet szó, hogy rossz pontot találtak el, és a testednek hosszú idő ezt helyrehozni, begyógyítani...

Annyit tudok tanácsolni, légy kitartó, tisztítsd továbbra is, és ne vedd ki az orvosi fémet, rra senki nem allergiás, te sem!

Forgasd a fülit, tartsd tisztán (sebalkohol), és kamillázhatod is, ha pedig gennycsomót érzel a füled húsában (egy kemény göb), akkor dunsztot is tehetsz rá! nekem az kiszívta belőle a gennyet. Szinte egyik napról a másikra múlt el egyszer csak, és azóta panaszmentes vagyok!

Ne add fel, helyrejön!

2010. ápr. 25. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Utánaolvastam, tévedtem: valóban létezik allergia orvosi fémre, ám továbbra is úgy gondolom, hogy arról lehet szó, amit leírtam. Ismerőseim közül is jártak így sokan, sajna nincs garancia arra, hogy nem találják el a füled egy érzékeny pontját.
2010. ápr. 25. 17:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, a válaszokat.
2010. ápr. 27. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:

fúú nekem kiskoromba úgy szúrta az orvos h hátul 2 lyuk volt.utánna rendesen be is gyulladt.:S

Áprilisba újraszúrattam mert benőtt és mostmár nincs vele gondom.5fülbim van=)

16/L

2010. júl. 27. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!