Miért kellett elrontani a gyakorit?
Tudom, volt ilyen kérdés.
Az előző sokkal jobb, áttekinthetőbb volt, és nem volt tele reklámmal. És sokkal szebb volt.
A mostani kb. olyan szinten van, mintha 2003-ban csinálták volna! A kérdező kommentje összemosódik a válasszal, az ember százhatvan felé néz, mire megtalálja amit keres, mintha az egészet a feje tetejére állították volna. És minek ez a pofátlanul nyomuló sok reklám?
Felfordították az egészet! Ezért???
Nem lehetne összefogó levelet írni, hogy csinálják vissza?
Szerintem is hagyhatnának választási lehetőséget, hogy vagy ez a kinézet, vagy a régi.
De ez egy tipikus példa: van egy nagyon jó honlap, minden ok rajta, már 4 éve tökéletesen fut, erre bejelentik, hogy megújul. Mindenki vár valamit: biztos más színe lesz, vagy valami. Erre mi lesz: a honlap a tetején áll, reklámok egymás hátán, még a kérdésben is van most egy 3D tévé hirdetés, összevissza minden. Ami eddig jó volt, előbb utóbb elrontják (mert hát miért is legyen tökéletes a világ).
A reklámokat tényleg ki lehet lőni, de akkor is bosszantó.
Szerintem is jobb volt eddig. Jó, hogy ez 'újabbnak' , modernebbnek látszik, de nagyon rendszertelenülm vannak a dolgok, főleg az a rossz, hogy mikor egy kérdésnél olvasod a válaszokat, össze vissza van minden, nem lehet átlátni, és a kérdező kommentje egybefolyik a válaszokkal-.-
Nagyon zavaró:(
a kontűrözött fejléc is mindha a régi elődje lett volna..
az opcionális témaválasztás jó 5let. nem létezik, h ne olvasná el a szerkesztőség ezt a sok választ az ilyen jellegű kérdésekre, de 1 összefüggő levél is jól jönne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!