Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek akkor, ha véletlenü...

MolZsofi0331 kérdése:

Mit tegyek akkor, ha véletlenül fent hagytam a Fabulon mélytisztító arclemosó géljét és emiatt kiszáradt a bőröm? Fáj, húzódik, ég a bőröm.

Figyelt kérdés
Körülbelül egy hete kezdtem el használni a Fabulon mélytisztító arclemosó géljét, előtte mást használtam, csak azért vettem ilyet, mert nem volt akkor a boltban olyan amit szoktam használni. Elfelejtettem elolvasni a hátulján lévő szöveget a használatáról, mert azt hittem ugyanúgy kell használni, mint a másikat. Akkor olvastam el, ami a hátulján van, mikor már éreztem, hogy valamitől nagyon ki van száradva az arcom(ez kb. 3-4 nappal a az első használat után volt). Utána már rendesen használtam, de nem segített az sem, és most már 1-2 napja egyáltalán nem használom és még most sem jobb, néha még azt érzem csak rosszabb lenne, mint hogy jobb.

2016. okt. 9. 14:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű!Vegyél a gyógynövény boltban argán olajat,azzal kend be az arcod nappalra és éjszakára.Nappalra még jobb a vadrózsa olaj azaz a csipkebogyó olaj,mert 1 csepp elkenve a tenyéren és bemasszírozva az arcon azonnal maradéktalanul felszívódik,tehát nem kelt zsíros hatást.Hogy ez is kapható-e gyógynövény boltban,nem tudom,mert eddig én csak a Müllerben vettem.Én mind a kettőt használom már 5 éve és mivel már elég öreg vagyok,meg tudom állapítani a hatását.A bőröm egészségesen víztartó és zsírtartó,ez azt jelenti,hogy normál bőrt biztosít mindkét olaj.Nem ráncosodom!Egy fiatal nem tudja megállapítani egy szernek a hatását,mert a fiatal még nem ráncosodik.Igaz,mindig is fiatalabbnak néztem ki a koromnál ( 60 vagyok,mindenki 50-nek néz),de mivel ezeket az olajokat használom,nincsenek még szarkalábak sem a bőrömön,sok 40 évesnek meg már mély ráncai vannak.Nem dicsekvésből írom,csak azért,hogy érzékeljem,mennyire jók ezek az olajok a bőrnek,csak rendszeresen kell használni.
2016. okt. 11. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!