Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pajzsmirigy alul működés?

Pajzsmirigy alul működés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves vagyok és az utóbbi időben megnyúlt a ciklusom eddig 5-6 napig tartott most 8-9 . Elmentem nőgyógyászhoz de semmit sem talált.És mostanában észrevettem,hogy megjelentek az arcomon kis pihécskék mellett erősebb fekete szőrszálacskákat..valamint rengeteg pattanásom is lett,ami eddig nem volt jellemző..Valamint van túlsúlyom is,mert 1 évig szedtem úgy antidepresszánst ,hogy elfelejtett az orvos szólni ,hogy hízhatok tőle..És a kérdéshez visszatérve..a családunkban előfordult női ágon pajzsmirigy betegség..Szerintetek? Valaki aki hasonló cipőben jár/járt!

Köszönöm előre is a segítséget!

2016. okt. 9. 09:44
 1/3 A kérdező kommentje:
Valamint 3 évvel ezelőtt találtak a pajzsmirigyemben egy kis göböt ,elmentem utána vele kontrollra és mondták,hogy nem nőtt és már nincs vele teendő.
2016. okt. 9. 09:58
 2/3 anonim ***** válasza:

A szervezetedben a különböző hormonok működése nagyon szorosan összefügg, és nálad valami minden bizonnyal egy kicsit kibillent az egyensúlyból.

Minél hamarabb menj el egy endokrinológushoz, mesélj el neki mindent, és egy teljes hormonképet kell néznetek, amelyben a pajzsmirigy hormonok mellett az ösztrogén, tesztoszteron, progeszteron szinteket is nézik.

Ha lehet, érdemes, Anti TPO és prolaktin értékeket is megvizsgálni.

Ezekből az értékekből meg fogja tudni mondani, hogy mi a gond.

2016. okt. 10. 13:30
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2016. okt. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!