Mi lehetett az?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
El tudnatok nekem magyarazni, hogy nez ki a fereg az emberi szekletben? Par napja a szekletemben pici feher „nem tudom mik“ vannak, nem mozognak, a nagysaguk valtozatos, soha nem hosszuak annyira, picik. Az lehetett megemesztett etel? Vagy feltetlen feregrol van szo? Azt tudni kell, hogy nagyon vekony vagyok. 15/L
2016. okt. 8. 21:04
2/7 anonim válasza:
Háziorvoson keresztül kérj egy féregpete vizsgálatot.
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg fehér cérnagiliszta, ami mosatlan élelmiszer elfogyasztásával kerül többnyire a szervezetbe. Két napig egyél 2-3 gerezd nyers fokhagymát, szépen ki fogja belőled pucolni.
5/7 anonim válasza:
foghagyma semmit nem fog érni, népi babona...menj orvoshoz!
6/7 anonim válasza:
#5,
4-es vagyok. Tapasztalatból írtam, érdekes módon nekem használt a "népi babona" több alkalommal is.
A fokhagyma az E.vermicularis esetében alkalmazható leginkább csak. Másféle férgek esetén lehet menni dokihoz. De mivel hétvége van, a "népi babonák" (helyesebben gyógymódok) állnak csak a kérdező rendelkezésére.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem egyformak
2016. okt. 9. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!