Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi késztet valakit arra hogy...

Mi késztet valakit arra hogy urulógus legyen?

Figyelt kérdés

Tudom hogy szükség van rájuk, de nem tudom elképzelni miért lép valaki ilyen pályára.

- Te mi leszel ha nagy leszel?

- Urulógus!

:D

2010. ápr. 24. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
és arra hogy nőgyógyász, aki egész nap bőzlő retkes p*nákat néz? :S Főleg ha vén nyanyák mennek... Vagy olyan, aki a végbéllel foglalkozik, pl vmi aranyérklinikán dolgozik? :D Amúgy én szivesen lennék urológus 1-2 hónapra, hogy jó sok ember micsodáját megbámulhassam XD De azért hosszútávon én se lennék kíváncsi hülye 70 éves bácsikák vizeletvisszatartási panaszaira :S:S Blööö... Ha csak jó pasik járkálnának urológushoz, akkor megérteném, de... :D Meg főleg aki férfi létére lesz urológus az nemtom... lehet h melegek :P:P
2010. ápr. 24. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
talán urológus, nem??
2010. ápr. 24. 12:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy fog szakmabeli erretévedni, pedig én is tök kíváncsi lennék erre.
2010. ápr. 24. 12:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok, szerintem lehet olyan oka is hogy már az apja meg a nagyapja meg a stb-je is urológus volt, és ilyen családi "hagyomány" miatt :D Vagy az is lehet, hogy tényleg nagyon kevesen akarnak urológusok lenni, és valaki azért megy annak, hogy biztos állása legyen.
2010. ápr. 24. 13:02
 5/8 anonim ***** válasza:

hogy én urulógus/nőgyógyász nem lennék,az fix...de a felesége se lennék:D

bőven elég évente elviselni,hogy olyan ember belémnyul,aki aznap már másik 50 emberbe belenyult...

2010. ápr. 24. 13:04
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Ja amúgy most jut eszembe h az urológus nem csak ezzel foglalkozik, hanem pl a vesékkel, stb dolgokkal is, ami meg egy teljesen általános dolog, ami bárkit érdekelhet, aki orvos akar lenni. Meg húgycső, húgyhólyag problémákkal is foglalkozik, tehát nem csak férfiakkal. Amúgy.
2010. ápr. 24. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés:)

Először ha nem gond, válaszolok az első kommentelő kérdésére, ugyanis nőgyógyász szeretnék lenni.

Egyrészt ugye a szülészet-nőgyógyászat egyben van, és gyermeket világra segíteni szerintem az egyik legszebb dolog a világon. Tehát aki szülést szeretne levezetni, annak a kötelező "rossz" része.

Mondjuk engem a nőgyógyászat része is érdekel. Egyrészt úgy gondolom, hogy sokkal több nő nemű nőgyógyászra lenne szükség (én is lány vagyok). Másrészt azért tetszik az orvosi szakma ezen ága, mert nagyon összetett:) Sok minden benne van. (sebészet, szülészet, gyermekgyógyászat, endokrinológia, bőrgyógyászat) Szóval nem egyhangú:) Meg manapság rengetegszer látom (főleg ezen az oldalon), hogy a nők mennyire nincsenek tisztában a saját testükkel, a fogamzásgátlással, abortusszal kapcsolatban. Nah nekik szeretnék segíteni:)

És hogy miért lesz vki urológus? Pont egy egyetemi újságban volt egy cikk egy orvosis leányzóval, aki urológusnak készül. Azt mondta, azért tetszik neki ez a pálya, mert a lányokat sokkal jobban felvilágosítják, de a fiúkat elhanyagolják:) És hogy rájuk is több figyelmet kellene szentelni.

Remélem picit segítettem:)

2010. ápr. 24. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Az elsőnek: majd megörgeszel, és te is leszel "egész nap bőzlő retkes p*ná.s", vagy "hülye 70 éves bácsika". Akkor majd de fogsz örülni, hogy van aki megvizsgál, akinek lesz gusztusa hozzád nyúlni. -.- bu*kó.
2010. máj. 1. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!