Sokat nottem 17 eves korom utan, miert?
180 korul voltam 2013-ban, most meg 203.
Kiskorom ota sportolok, meghozza foci, ami mellett elkezdtem az okolvivast, amire attert a hangsuly teljesen korulbelul 8 eve. Az edzom adta a tudtomra, hogy elkezdtem megint nyulni, mivel akkoriban elegge magasabb volt nalam, en meg kezdtem felzarkozni. Mivel versenyszeruen uzom a sportot, tudom, marmint tudom/selytem/egyben remelem is, hogy semmi bajom nincs, mivel orvos gyakran lat. De megis mitol nottem volna 17 utan 23 cm-et? Most 21 leszek, par nap mulva.
(Es azert teszem fel a kerdest, mert 170 korul voltam 2010-ben, 2011-ben 174, 2012-ben 178-180 korul, es utana megalltam, majd megint elkezdtem noni, de nagyon gyorsan. Es tudom, hogy mennyi cm voltam, mivel megvannak a papirok)
Az vegulis jo hir, hogy a mozgasom nem valtozott, tehat ugyanolyan jol megallok a talpamon, es az egyensulyom is tokeletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!