Teától lehet sokat fingani?
Figyelt kérdés
A héten megfáztam cudarul. Ezért elkezdtem teázni. Kamilla és csipkebogyó teát iszok egész nap több litert. Azt vettem észre, hogy ez idő alatt valami eszméletlenül sokat fingottam. De nem csak ilyen egy másodperces alig hallható "prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr", hanem ilyen jó pár másodperces csattogós "bbbbbfffffffrrrrrrrrrrrrrpppppfffmmmmm". Szaga is olyan, mint egy durva hasmenés után, mielőtt lehúzza az ember a wc-t.
Holnap megyek dolgozni. Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni. Gyomorproblémám nincs. Hasmenésem sem volt.
23/L
2016. szept. 26. 01:28
2/2 anonim válasza:
Nem a tea volt a bűnös. :D Attól nem lehet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!