Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez idegrendszer alapján lehet?

Ez idegrendszer alapján lehet?

Figyelt kérdés

Folyton szédülök es folyton jonnek ram hirtelen szedulesek..es ez nyaron kezdodott eszrevettem magamon hogy akkor is akkor volt amikor hianyzott a baratom es nem birtam ha nem lathattam 1 napig is. De amikor vele voltam semmi bajom se volt utana megint szedultem.de ugy hogy labra nem tudtam allni.Aztan szakitott velem nyar vegen..na ott azt hittem meghalok.Kerestem egy masik fiut most vele vagyok egyutt de az exem meg mindig hianyzik es amiota ujra elkezdett hianyozni azota megint van ez a szedules+idegbeteg vagyok es folyton sirok.Nem tudom ez most osszefugg e a depressziommal,de gondolom igen.Nem tudom mit csinaljak.

Magas vernyomas problemaim is vannak. Olyan jo lenne tudni mitol van ez.

2016. szept. 25. 11:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Persze, hogy összefügg a depresszióddal. Ha nem írtad volna, akkor is azt írtam volna, vizsgáltasd ki magad erre. Valószínűleg van egy jó erős társfüggőséged, ami súlyosbítja és ezért vannak fizikai tünetei is. Járj szakemberhez.
2016. szept. 25. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!