Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a legjobb módszer a megfázá...

Mi a legjobb módszer a megfázásra?

Figyelt kérdés
Szeretnék minnél gyorsabban meggyógyulni. De amiket olvastam neten azok nem váltak be.
2016. szept. 24. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit olvastál,de a legjobb: orrcsepp,orrspray,a váladék higítására ACC, Ambroxol, Fluimucil,stb.(NEM CSAK AZ ALSÓ LÉGÚTI VÁLADÉKOT SEGÍT KIÜRÍTENI,hanem az orrban lévőt is), infralámpázás, inhalálás kamillával, Diapulmon cseppel, és ha fáj a torkod is,akkor torokfertőtlenítő.
2016. szept. 24. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:

ezt én is szeretném tudni :( rohadt beteg vagyok.

amúgy C vitamit szedek,meg orrspré, meg teát isszom meg infra lámpa, meg Strepsils (vagy hogy írják?) torokfájás miatt.

2016. szept. 24. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
A szintetikus, tablettás C vitamin önmagában SEMMIT NEM ÉR akárhány milligrammos is,mert nem szívódik fel! A C vitamin felszívódásához szükség van egy enzimre,ami a tablettákban nincs,csak a természetes anyagokban( paprika,savanyú káposzta,citrom,narancs, stb.). Úgyhogy a tabletta mellé is enni KELL ezekből!
2016. szept. 24. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként meg a gyógyulást nem lehet,gyorsítani,mert minden betegségnek van egy "kifutási ideje",úgyhogy a kezeléssel a tüneteket lehet csökkenteni és a szövődmények kialakulását lehet megelőzni.
2016. szept. 24. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Épp náthás vagyok :)

Évente egyszer, maximum kétszer szoktam lerobbanni, és mindig egyszerre a férjemmel, nyilván egymást fertőzzük össze. Ő megrögzött "mindentbeszedő" én maximum mézes-citromos forró teát iszom, ő kifekszi a betegséget, én élek ugyanúgy tovább.. és mégse gyógyul egyikünk se másként, vagy lassabban. Részemről ezért teljesen feleslegesnek tartom egy csomó szirszarra pénzt kiadni, ha egyszer semmit nem segít. De persze aki a férjemhez hasonlóan "bele akar halni" egy kis orrfújás-tüsszögésbe, az nyugodtan feküdjön és bástyázza magát körbe placébókkal, ha attól érzi magát könnyebben. :D

2016. szept. 24. 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:
A kivárás, immunrendszer majd elintézi, de van egy bizonyos átfutási ideje, lényeg, hogy ne legyen szövődmény, ezért ilyenkor pár napig jobb egyforma hőmérsékleten lenni, és persze C vitamin, orrcsepp, mézes tea, hagyma és fokhagyma is jó ilyenkor.
2016. szept. 24. 14:23
 7/7 anonim ***** válasza:

A legjobb módszer a megfázásra, hajmosás után este kimenni a 14 fokba vizes hajjal.

Vagy, amit a lányok mostanában csinálnak, reggel 5 fokban rövidnadrágban elmenni, de legalább zokni nélkül.

2016. szept. 24. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!