Barátom majdnem elájult a fűtől, mi volt a baj? (rész. Lent)
Már bocs, de én tartom magam a mondáshoz, hogy aki hülye, az megérdemli (avagy másoknál.. az haljon meg).. :P
FŰ BASSZUS, MIT VÁRTÁL??!!
Komolyan.. Lehetett allergiás roham, lehet, hogy rosszul csinált valamit..
Ha meg kezelni akarod az ilyen eseteket, akkor menj el szépen orvoshoz, és kérjél felvilágosítást, hogy füvezéskor mire kell figyelni. Ennyi.
Csak gratulálni tudok..
most úgy barátod, hogy jártok?
mert ha igen, akkor nagy bolond vagy, hogy hagyod.
ha az én pasim ilyet csinálna, úgy hogy tudom róla. hát nagyon nem örülnék neki...
Szija.
Szeretnék értelmesen válaszolni, mert sok hasonló esetről hallottam már.
Meg kell jegyeznem, hogy nagyon fontos, hogy MIT szívtok! Csak füvet! Egyéb (herba és hasonló) szintetikus szarokat soha!
Bár, sokan nem szeretik a füvet, ami amúgy egészséges, (de sokan azt sem tudják mi az a fű, meg az egyéb drogok, ezért olvashatunk ennyire béna, és értelmetlen hozzá nem értő hozzászólásokat) ha JÓL HASZNÁLOD.
Mindig oda kell figyelni előtte a megfelelő étel és italfogyasztásra. Ilyen esetekben víz és cukor a legfontosabb! Továbbá, fontos, hogy jegyezze meg hogy mit érez, hogy ne kezdjenek el pánikolni, és hogy mi a teendő ebben az esetben.
(Velem is történt hasonló eset, én attól lettem konkrétan jobban, hogy levettem a ruháimat, és szándékosan "fáztattam" magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!