Barátom majdnem elájult a fűtől, mi volt a baj? (rész. Lent)
Figyelt kérdés
Szívtak és nagyon ránk hozta a frászt. Besárgult a bőre. Az ajkai teljesen kifehéredtek és alul kékülni kezdtek. Minden baja volt, émelygett... pöttyöket látott, szédült, ha felállt alig bírt menni. Kikészült a tüdeje vagy lement a cukra? Mi volt a baj? Túl sokat szívott? Nem evett eleget? Nem akarom hogy elpatkoljon legközelebb, meg azért jó ha tudja kezelni az ember az ilyet. Válaszokat előre is köszi.2010. ápr. 23. 21:01
2/20 A kérdező kommentje:
Válaszokat légyszíves, ne oltásokat.
2010. ápr. 23. 21:08
3/20 anonim válasza:
Nem tudni mi baja volt de ha most szívott először nehogy még egyszer megpróbálja! Valaki allergiás rá.. Vagy pedig túl sok volt.
4/20 A kérdező kommentje:
Ketten szívtak és azt mondta hogy elég erőseket szívott bele és 10-15 másodpercig bent is hagyta a füstöt.
2010. ápr. 23. 21:11
5/20 anonim válasza:
Ne fuvezzen, csak ez a megoldas, hogy is tehetik igy tonkre egyes emberek igy az egeszseguket. Bocs, de ez nagyon magas nekem, ugyhogy inkabb NO KOMENT.
6/20 anonim válasza:
Szep kis csapat vagytok hm. mikre tanitod a baratodat, ejnye.
Utolso voltam.
7/20 anonim válasza:
Jobb ha nem is hallom az ilyeneket, mert csak szomoru leszek tole:(
Utolso.
8/20 anonim válasza:
mivel besárgult ezért nagy eséllyel a májával van baj :S nekem is azzal van baj ha sokat iszom vagy ilyesmi akkor jön a kinai kórság x) de 1 vérvételi meg vizelet vizsgálat nem ártana fűvezéstől számitva 1 hónap múlva... kb annyi mig az kiürül a szervezetből
9/20 A kérdező kommentje:
Megesik, kipróbálta... majdnem elájult alig bírt menni épp hogy a kocsiba be tudtuk tuszkolni. Hülye volt. De attól még ha normális válaszokat adnátok nem csak itt tettetni a nagyotmondót akkor örülnék is neki. Én nem füvezek. Ki tudja valaki a baráti társaságból rosszul lesz egy drogtól, szeretném tudni mit kell csinálni ezzel.
2010. ápr. 23. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!