Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Herpeszre milyen hatásos szer...

Herpeszre milyen hatásos szer van?

Figyelt kérdés
Mostanában az orromra szokott jönni egy hatalmas nagy herpesz,amitől bedagad az egész orrom szinte,és nagyon fáj.Eddig kivül volt,de tegnap kivülre és belülre is jött,ami nagyon fájdalmas.Mivel tudnám hatásosan kezelni?
2010. ápr. 23. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
zovirax vagy hevizos
2010. ápr. 23. 12:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Állítólag a forró víz megoldás. Annyira kell meleg legyen amit még éppen elviselsz. Orr belsejében gondolom nem egyszerű alkalmazni, de egy próbát megér.

maci

2010. ápr. 23. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Kolleganőm szokott kiírtani Telviran tablettát. ezt szedni kell és gyorsabban is múlik tőle állítólag, valamint sokáig nem is jön ki újból. Kérdezd meg róla az orvosod.
2010. ápr. 23. 12:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Zoviraxot próbáltam,de ahoz képest amennyibe kerül semmit nem ér.A Hevizos nem olyan rossz,de nem elég gyors :S Forró vízről még nem hallottam,lehet megpróbálom.A gyógyszeres kezelés biztos hatásos hosszútávra is.Köszönöm mindenkinek!Esetleg valakinek szokott az orrára jönni?
2010. ápr. 23. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Telviran tényleg jó, bár én csak a kenőcsét használtam, már több mint 1 éve nem jött ki szerencsére. Volt osztálytársamnak mindig az orrára jött ki, ő elment bőrdokihoz és ott csináltak vele vmit, de nem tudom pontosan mit. Szerintem te is nézesd meg, mert ez már elég durva foka a herpesznek.
2010. ápr. 23. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:
fogkrém, de az csak akkor jó ha otthon vagy
2010. ápr. 23. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!