Genitalis herpeszre milyen hatasos termeszetgyogyaszati modszert tudnatok ajanlani? Hallottam a teafaolajat es a borsmentat, valakinek van meg otlete?
Koszonom a valaszt, de kulfoldon elek, igy eleg nehez lenne elmennem. azert keresek alternativ gyogymodokat, mert itt nem lettem okosabb az orvosoktol sem. gyogyszert nem szeretnek szedni a baba miatt, de aggodom hogy kiujul, es akkor nem szulhetek normalis uton. az orvos azt mondta nem veszelyes a babomra addig amig bennem van, max kifele fertozhetem meg....amit termeszetesen nem akarok. ezert gondoltam valami ecsetelore vagy ulofurdore, vagy nem is tudom valami termeszetes gyogymodra, ami nem engedi a kiujulast.
igazabol szedek vitamint es amennyire lehetseges egeszsegesen is taplalkozom, rengeteg zoldseg gyumolcs...de gondolom a baboca ezt mind hasznositja..igy talan nekem kevesebb marad :)
megkérdezhetném a kérdezőt, hogy milyen gyakran jön elő a fertőzés?
gyógymódot sajnos nem tudok, de no stressz, és egészséges táplálkozás, ezüstkolloid cseppek állítólag jók, bár nem személyes tapasztalat
A legkulonbozobb idopontokban, nem tudnam sem stresszhez sem semmi mashoz kotni. Egy eleg fura borfajdalommal kezdodik, es utana jon ki. Nem elek stresszes eletmodban, nem idegeskedem, egeszsegesen etkezem, rengeteg gyumolcsot - zoldseget eszem...szoval nem tudom.
Koszonom a valaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!