Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lesz velem, ha 2 héten át...

Mi lesz velem, ha 2 héten át minden nap éjszaka 3x 4x kell felébrednem az ápoltamhoz?

Figyelt kérdés
Kb két, két és fél óránként. Nincs szabadnap és nappal is max egy órát tudok aludni. Mindig rá kell ültetnem a wc-re magától nem tud. Már fáj a fejem egész nap. Lehet ezt a megszakított alvást ennyi ideig mellékhatás nélkül csinálni?

2016. szept. 17. 12:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
3 napot maradtam, mert azt mondták nem szokott rendszeresen felkelni éjjel... ezért CSAK ezért nem jöttem el első napon. És a betegápolók facebook csoportján a sok pénzért remegő engem szólt meg hogy gyenge vagyok, és ez ilyen szakma...hát elmennek ezek. Ők ba...ák el. Az ilyen szarér-hugyér mindent bevállalunk típusok a munkaadókat is.. Ja az AK-nak írtam természetesen, de a váltótársam aki évek óta ezeknél van, majdnem sírt hogy ne csesszek ki vele, mert ő szeret itt lenni. Gratulálok. kedves egészségére. Állítólag ő ebéd után egy órát szokott aludni. Na ez sokat segít gondolom.
2017. jún. 13. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!