Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lesz velem, ha 2 héten át...

Mi lesz velem, ha 2 héten át minden nap éjszaka 3x 4x kell felébrednem az ápoltamhoz?

Figyelt kérdés
Kb két, két és fél óránként. Nincs szabadnap és nappal is max egy órát tudok aludni. Mindig rá kell ültetnem a wc-re magától nem tud. Már fáj a fejem egész nap. Lehet ezt a megszakított alvást ennyi ideig mellékhatás nélkül csinálni?

2016. szept. 17. 12:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2 hét az semmi. Egy újszülött mellett sokkal kevesebbet alszik az ember és az nem csak 2 hét, míg átalussza az éjszakát.
2016. szept. 17. 12:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez a munkarend egy orszagban sem torvenyes. Keress masik munkat.
2016. szept. 17. 13:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Célszerű lenne éjszakára pelenkát adni rá. Általában így szokták csinálni,ha segítséggel tud csak WC-re menni. Így hosszú távon valóban megterhelő élni és egy idő után betegségek alakulhatnak ki miatta.
2016. szept. 17. 13:18
 4/11 A kérdező kommentje:
Pelenkáról hallani sem akarnak.( A lánya ápolónő, mindent ő szab meg) És amikor kijöttem beleegyeztem hogy 2 hetet ledolgozok, csak azt nem tudtam hogy ilyen alvás mellett. Így jártam... :(
2016. szept. 17. 13:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne csináld, mert rámegy az egészséged.
2016. szept. 17. 13:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Ja többet nem jövök ide, az 100 % . Csak ezt a maradék 12 napot kell túlélnem.
2016. szept. 17. 14:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem jó helyzet. Kívánom,hogy bírd ki! Az a 2 hét azért nem lesz káros,ne félj!
2016. szept. 17. 16:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Hosszútávon nem hinném, hogy bajod lesz tőle, de nyilván nem egészséges, és szerintem nem is törvényes. Ha majd hazamész, simán lesz egy hét mire megint normálisan érzed magad, addigis sok sikert kívánok.
2016. szept. 17. 19:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Túléltem mivel előbb el is jöttem. Nem akartak napközben pihenőt adni hogy egy órára ledőlhessek. Aztán így azért elegem lett.. Mert hülye azért nem vagyok.
2016. nov. 15. 12:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Évek óta vagyok a szakmában. A családot, a céget illetve az ügynökséget BE KELL JELENTENED. A szabályozás szerint ilyenkor 2 gondozó szükséges. Teljesen törvényellenes és VESZÉLYES amit csinálnak, egy percig sem kell ilyen helyen maradnod. Munka annyi mint égen a csillag. Ők vannak rádszorulva, ,és nem fordítva. Mi akadályozott meg abban, hogy azonnal borítsd a bilit? Hogy jutott eszedbe akár egy napig is csinálni a melót ilyen feltételek mellett? Az egy dolog, hogy ők elmebetegek és nem gondolnak bele, hogy ez veszélyes, de gondolom te kaptál képzést, ahol elmondták a teendőket, vagyis láttad, hogy veszélyes a munkavégzés mind rád mind pedig a kliensedre nézve, mégis itt írkálsz róla kérdéseket, ahelyett hogy az összes létező helyen bejelented őket.
2017. ápr. 17. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!