Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Napi 15 km biciklizés, hatásai?

Napi 15 km biciklizés, hatásai?

Figyelt kérdés
2016.09.06tól mindennap biciklizek olyan 15kmet.Arra lennék kiváncsi hogy mi a hatása? illetve hogy 900as(kalória bevitelem) diétához jó-e ? Már csak abonet kenyeret eszek sonkát ebédre fél adagot. Illetve még bemelegitésként nyújtok 50 guggolás-felülés-hasprés ja és nem szobabico. Segitségeket kérek hogy minél jobban menyjen ez a fogyi dolog. 20/L. Illetve az normális ha befeszitem a vádlim már érzzem h kemény?

2016. szept. 16. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Nehezen tudom elképzelni, hogy napi 15 km biciklizés, meg egyéb torna mellé, neked még diéta is kell. Jelenleg milyenek a méreteid ( suly, magasság)?
2016. szept. 16. 18:35
 2/5 A kérdező kommentje:

183 cm vagyok és jelenleg 104 kiló kb egy két hete voltam 107! [link]

[link]

Ez a kép az alakomról most szombaton készült.

2016. szept. 16. 22:14
 3/5 anonim válasza:

nekem igy tokeletes lennel :)

ilyen magassaghoz ez az alkat jol megy, vagyis nekem tetszik:D

de kerdesre: az a 15km egy atlagos tempoban olyan 300 kaloria

alapbol nagyon keves kaloriat viszel be, aminek a hatasa a hirtelen fogyas lehet xy kiloig, ez egyfajta latszat fogyas, de utana megreked egy ponton es majd kedvedet veszi...

attol, hogy ehezteted magad nem lesz jobb, inkabb kevesebbet egyel es tobbszor egy nap es legalabb 1500 kaloria legyen meg ha tekersz, tehat naponta sport nelkul 1200 korul

2016. szept. 17. 16:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom :) amugy tegnap nezztem... Olvasstam h olykor a fogyas nem a merlegen latszik hanem a centibe. Mivel epul ki izom es az atvesszi a zsir helyet lenyegeben. Es hat 2-3 hete a derekam 106 cm volt most meg ma reggel 95 cm pedig egy par napja stagnal a merleg a 104nel de igy mar megnyugodtam
2016. szept. 18. 10:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem tuti fogyni fogsz, ha tartod ezt a szigoru dietat es mozogsz is mellette.

Lehet, hogy kicsivel tobbet is ehetnel, ha tudod tartani a napi testmozgast.

Ha 1-2 honapig all kicsit a fogyas, akkor sem keseredj el, ido kell, mire atall a szervezeted es beindul a fogyas.

Ugyes es kitarto vagy :-)

2016. okt. 21. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!