Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 6 lábujjam van és emiatt nem...

6 lábujjam van és emiatt nem merek senkivel se járni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
nagyon gátlásos vagyok, attól félek ha a fiu akinek tetszek megtudná soha többet enm akarna velem többé járni. vana erer valami műtát????
2010. ápr. 22. 23:46
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

szerintem huzz 5 lábujjas lábtyűt, 1 ik be ugyis 2 lesz, aztán olyan formán néz ki mintha ottse lenne

meg megtudod mien gagyi az 5 lábujj... 6 al stabilabban állsz ;)

2010. ápr. 23. 03:33
 22/25 anonim ***** válasza:

Basszus, először azt hittem, összesen van 6 lábujj, de ezekszerint összesen 12 van, hát nem akarok hülyének meg figyelmetlennek tűnni, de én első látásra szerintem még észre se venném, de ez semmiképpen se válóok!!!! Ez a természet adta plusz és nem mínusz! Én simán járnék szandálban amúgy, zokni nélkül! Láttam már olyan szandált is, ami nyitott, rendes szandál, de mégse látszik az eleje rendesen, a lábujjak nagy része takarva van. Olyat nem néztél még? Szerintem a lábujjak száma csak akkor lehet para, ha kevesebb van, de mivel nem kézről van szó, ezért igazából nem sok jelentősége van

Egy nyúlszáj vagy akár egy hiányzó ujjperc szerintem sokkal durvább lenne, ez egyáltalán nem para, ne okozzon neked gátlásokat, mert nincs miért!!

2010. ápr. 23. 10:08
 23/25 anonim ***** válasza:

Szerintem tök különleges:) Nehogy már emiatt szégyenkezz. Ez nem undorító dolog egyáltalán:) De hogy néz ki?

Rendesen úgy mint a többi? Mert akkor az emberek nagy része észre sem venné szerintem:D

Ha meg csak egy ilyen kis "csonk" és nagyon zavar, akkor simán le lehet szedetni. Nem hiszem, hogy túl drága műtét lehet. Még lehet tb és finanszírozza, de ezt nem tudom.

2010. ápr. 23. 11:26
 24/25 anonim ***** válasza:
Hány embernek van még ilyen? Én le nem vágatnám semmi pénzért. Büszke lennék rá.
2010. ápr. 24. 00:00
 25/25 anonim ***** válasza:

Minden 500. embernek több ujja van, mint szokásos.

Én a helyedben nem szedetném le, és nem szégyenkeznék miatta. Jobb, ha több van, mintha kevesebb. Szerintem sokaknak tetszene.

2010. ápr. 24. 04:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!