Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 6 lábujjam van és emiatt nem...

6 lábujjam van és emiatt nem merek senkivel se járni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
nagyon gátlásos vagyok, attól félek ha a fiu akinek tetszek megtudná soha többet enm akarna velem többé járni. vana erer valami műtát????
2010. ápr. 22. 23:46
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
100%
Ugyan már, szerintem senkit sem érdekelne, legalábbis engem nem, legalább különleges vagy:)
2010. ápr. 22. 23:49
 2/25 anonim válasza:
78%
Biztosan meg lehet műtetni az ilyet, de ne izgulj. Ha egy sráccal összeismerkedsz, esetleg elkezdtek járni, biztos nem fogja rögtön a lábujjadat nézni. Sőt, nem is kell rögtön tudnia róla. Alakuljon egy kapcsolat, és esetleg utána közöld vele vagy mutasd meg neki. Biztos meg fogja érteni, ha nem 15 éves. 22/f
2010. ápr. 22. 23:49
 3/25 Beviz Elek válasza:
97%

Biztos van műtét, de ez fake.

Ha mégse, de ismernélek és bejönnél, viszont megtudnám a 6 lábujjas problémát, akkor szerintd érdekelne?

Segítek: NEM

:)

2010. ápr. 22. 23:50
 4/25 anonim válasza:
94%
szerintem van műtét de a lábujjadat egy darabig nem fogja még látni sztem ( de a kérdés feltevésének módja miatt 18 alatt lehetsz) amiről mi pasik nem tudunk az nem is fáj. ha komolyodik a dolog akk elég lesz megmondani
2010. ápr. 22. 23:51
 5/25 anonim ***** válasza:
97%

Akkor most mondok neked valamit.

Nekem meg "úszóhártyám" van. Két lábujjam össze van nőve. Ez eddig egyetlen kapcsolatomban sem volt probléma.

22 éves vagyok. Fiatalabb koromban gondolkoztam műtéten, de a pozitív visszajelzések után már nem érdekel. Rájöttem, hogy rajtam kívül senkit nem zavar a dolog és elfogadtam.

Ha igazán szeret az a fiú, nem fogja érdekelni. Ettől nem vagy értéktelenebb ember, sőt.

De ha nagyon zavar, akkor konzultálsz a szüleiddel, aztán háziorvossal és ő megmondja hogy mi a helyzet. A szülők segíteni fognak biztosan.

22 L

6/25 anonim válasza:
82%
nekem 8 van és imádják a pasik
 7/25 anonim ***** válasza:
97%
nekem bejönne:D
2010. ápr. 22. 23:52
 8/25 anonim ***** válasza:
97%
Strandra nem szoktál járni? Vagy ott is gondot okoz? Hány éves vagy?
2010. ápr. 22. 23:53
 9/25 anonim válasza:
100%
mitmutulsz
2010. ápr. 22. 23:53
 10/25 A kérdező kommentje:
szandált is csak zokniban merek felhzni. strandra nem járok. majd megműttetem. köszi a segitséget!
2010. ápr. 22. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!