Elegem van az életből szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mindenki csesztet a súlyom és a magasságom miatt anyám is rátesz egy lapáttal hogy ez a te bajod elegem van mindenkiből és nem érdekelne ha meghalnék sőtt örülnék is neki.Én meg mint egy rinyálós pi**a egyfolytába csak siránkozok és már elegem van.szerintetek mit kéne csinálnom?(ezt azért tettem fel mert az önygilkosságba simán belemennék de tudom h anyám nem bírná elviselni)2016. szept. 15. 18:23
2/2 anonim válasza:
Válj immunissá az ilyen cseszegetések ellen. Egy saját példát mondok. Ha mondjuk a sógorom cseszegetett mondjuk azzal hogy szegény vagyok, akkor ezt úgy rendeztem el hogy ha valami munka akadt a szülőknél akkor rámaradt ez a terhelés. Persze érthetően tudattam is vele hogy mi miért van. És miután kellően kidolgozta magát utána már nem volt kedve cseszegetni. Tréfásan azt szoktam mondani hogy Lenin szavai is azok voltak hogy terhelni, terhelni, terhelni. Persze ő a tanulni igét mondta, és a kártékony kretének veszik is az adást. És amióta a másokat cseszegető kártékonyak cipelik a terhet, azóta nem csak én érzem briliánsan magam de az egész család madarat tudna fogni örömében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!