Mennyibe kerül egy vizsgálat, magánorvosnál?
Attól függ, milyen vizsgálat és hol. Egy hasi UH miskolcon 8 rugóból kijön, viszont ha endoszkópiát vagy más komolyabb vizsgálatot akarsz, az 40 alatt felejtős. Altatással meg 80 ezret is elkérnek érte (és hidd el nekem, NEM akarsz ébren bevállalni endoszkópiát...nagyon de nagyon nem!)
Egy nőgyógyászati vizsgálat vélhetően 10-20 rugó körül mozog, annyira nem gatyaszaggató, de nyilván attól is függ, minek a gyanújával mész oda.
Igen :) ahogy írtam, az alapdolgok 8-10 rugó környékén mozognak, az relative okés, ráadásul sorbaállás sincs, és a műszerek is jobbak sok magánklinikán, mert a befolyt pénzből fussa modernizálásra (viszont előtte mindenképp időpontot kell egyeztetni, nem lehet csak úgy beesni az utcáról)
A fizetés módja - ahol én voltam - kápéban működik, de szerintem utalást is elfogadnak. Kártyával ne kísérletezz, nem biztos, hogy mindenütt elfogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!